Mobility as a Service is het nieuwe faciliteren van reizen tussen wonen en werken.

In diverse metropolen in Nederland zijn meerdere initiatieven en invullingen van MaaS actief.

Nu we te maken hebben met de Coronapandemie worden we van de ene op de andere dag geconfronteerd met onderdelen in het MaaS concept die vooralsnog niet aantrekkelijk lijken om te gebruiken. Denk hierbij vooral aan het Openbaar Vervoer (OV).

Als gebruiker van het OV binnen MaaS maak je je terecht zorgen over wat je aantreft wanneer je instapt. Als werkgever wil je idealiter hier invloed op kunnen uitoefenen.

Nexxacom levert MaaS diensten waarbij gebruik wordt gemaakt van touringcars die ingericht zijn voor de 1,5 meter economie. De touringcars zijn "Coronaproof" gemaakt doordat er banken uitgehaald zijn zodat er een zee van ruimte ontstaat waarbij iedere passagier zijn eigen veilige zone heeft.

Gebruik maken van deze extra aan- en invulling van MaaS in het woon - en werkverkeer betekent dat je op voorhand (binnenkort via een app) boekt, een zitplaats reserveert en betaalt. Je zitplaats wordt zo veel als mogelijk toegewezen op basis van je uitstapplaats zodat we tot het laatste moment de social distancing borgen.

In theorie hanteren we vaste plaatsen (bushaltes, P & R's, enz.) als in- en uitstapplaats. Als werkgever kunt u ons ook inschakelen voor maatwerk waarbij wij in overleg met u de in- en uitstaphaltes voor uw medewerkers bepalen. Idealiter stappen uw medewerkers dan dicht bij hun woning in en worden zij voor de deur van uw bedrijf afgezet.

Hierbij hebben wij uiteraard wel rekening te houden met de infrastructurele maatregelen die bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam, maar ook andere Metropolen zullen nemen met betrekking tot het voetgangers- en fietsers vriendelijk maken van belangrijke kantoorwijken voor de duur van deze pandemie.

Heeft u als uitvoerder van mobiliteitsdiensten tijdelijk hoogwaardige en representatieve ondersteuning nodig van mensen achter het stuur?

Ik ben in het bezit van de rijbewijzen BE-CE en DE. U kunt mij als ZZP'er inhuren tegen een nader te overleggen tarief en beschikbaarheid.  


Interesse?


Bas Duizer

Nexxacom

info@nexxacom.nl

085-8500186