Van stiltewandelingen tot een goed gesprek …


Sta eens stil in de natuur …


Stap even uit de drukte van alledag en geniet van de stilte in de natuur. Ik neem je graag mee op een van onze stiltewandelingen. Ze leiden je langs de mooiste plekjes. Sommige wandelingen hebben onderweg een stiltemoment, anderen zijn grotendeels in stilte. Laat de geluiden van de natuur op je inwerken en kijk wat het met je doet. Voor wie de rust in zichzelf buiten zoekt…

Ik ben er van overtuigd dat het niet lekker in je vel zitten meer is dan de som der delen. Bijna altijd zijn er meerdere factoren die bijdragen aan het gevoel wat je hebt en wat dat gevoel met je doet.
Als je al zo ver bent dat je dit leest ben je op de goede weg. Je hebt de eerste stap gezet.

Dat buiten zijn en bewegen goed voor je is staat buiten kijf. Laten we daar dan ook mee beginnen! Meld je gewoon aan voor een begeleide stiltewandeling en als je daar behoefte aan hebt en het voelt wederzijds goed dan praten we eventueel verder.

Ik ben ervaringsdeskundige in het leven, heb in de retail en de uitzendwereld gewerkt, rijd regelmatig op een touringcar en heb daarnaast een eigen bedrijf wat actief is op het gebied van MaaS (Mobility as a Service), Management- en (Re)organisatieadvies en Coaching in jezelf zijn en de transitie van en naar het post Coronatijdperk.
Ik kan je helpen met de keuzes die je moet maken, met dilemma’s waarvoor je staat en met je verbale- en nonverbale uitstraling.

Ook als je het (even) niet meer ziet zitten omdat je alleen bent, eenzaam bent of een beperkte bewegingsvrijheid hebt kan ik je helpen. Bel met 085-8500186 en we maken een afspraak om samen iets te ondernemen.
Bas Duizer

Nexxacom

info@nexxacom.nl

of

info@lijvz.nl

085-8500186